MENÜ 

06 30 200 2746

AUTOMATA ÖNTÖZŐRENDSZER

V íztakarékos
I dőt takaríthat meg vele
L áthatatlan, mert elássuk
Á llandó,megbízható vízforrás az egész kertnek
G azdaságos.

L egyen Önnek is több ideje, amit
E sténként a családjával,
G yermekeivel,hobbijával,
K edvenc elfoglaltságával tölthet,
É s ne foglalkozzon növényei öntözésével!
NY ugodtan bízza ezt a feladatot
E gy fáradhatatlan
L átványos, a kertet mindig a szükséges időben,
M egfelelő mennyiségű vízzel
E gyenletesen beöntöző, láthatatlan
S egítőre!
E bben számíthat ránk!
B ízza ránk a felmérést, tervezést, telepítést, és
B iztos lehet benne, hogy növényei nem száradnak el!

S zívessen leülünk egy Önnel egyeztetett időpontban, hogy a
L ehetőségeket és az Ön igényeit egyeztessük!
A jánlatunk tartalmazza majd az anyagköltséget, a
G yors és pontos telepítési díjat.
T ermészetesen a felmérést
A jándékba adjuk!
R ugalmas, gyors ügyintézés,
T iszta, pontos munkavégzés.
Ó haja szerint elvégezzük az éves karbantartást, a
J avításokat is, ha szükséges.
A jánlatot, felmérést kérjen tőlünk!

 

Gyakran ismételt kérdések:
"Milyen előnyei vannak az automata öntözőrendszernek?"


Talán a legfontosabb a kényelem, nem kell foglakozni az öntözéssel. Nem kell rengeteg időt elvesztegetni a növények megöntözésével, nem kell slagot hurcolni a kertben.
Nyaraláskor nem lesz több gondja: a kertre költött pénz nem vész kárba, a gyep nem ég ki, a dísznövények nem lankadnak többet. Az automata öntözőrendszer szakszerűen, gépies pontossággal teszi majd a dolgát.
Gazdaságosabb öntözővíz használat, elfelejtheti az öntözőkannát, precízebb öntözés.

A megfelelő vízmennyiséggel ellátott kert megköti a port, tisztítja a levegőt, hűsíti a környezetünket, egészségünket védi, és emeli életünk színvonalát. Kitűnő teret ad a játékhoz, családi programokhoz.
Nem utolsó sorban az öntözőrendszer növeli az ingatlanunk értékét is.


"Az automata öntözőrendszer több vizet használ el ahhoz képest, amit most használok?"


Nem. A jól megtervezett és beállított automata öntözőrendszer segítségével jelentős mennyiségű vizet spórolhat meg. Soha nem kell amiatt aggódnia, hogy elzárta-e a csapot vagy nem. Nem kell félnie a túlöntözéstől, illetve a vízpazarlástól sem. Lehetőség van esőérzékelő elhelyezésére is, ennek a segítségével a rendszer nem használ vizet, amikor arra nincs szükség.


"Tényleg időt takaríthatok meg az öntözőrendszerrel?"


Igen, mert nem kell egyetlen percet sem az öntözéssel töltenie, az automata öntözőrendszer segítségével minden növény megkapja a szükséges vízmennyiséget. Természetesen akkor is, amikor Ön éppen nincs otthon.


"Miért érdemes minősített kivitelező céget keresnem?"Mert a nem megfelelően megtervezett és így silány minőségű öntözőrendszer sokkal több gondot okoz Önnek és kertjének, mintha körültekintően járt volna el. Egy rosszul elkészített öntözőrendszer kijavítása mindig többe kerül. Az a megrendelő, aki csak az árajánlat legvégén szereplő árat nézi meg és az alapján dönt, szinte mindig rosszul jár. Ha már a különböző cégek versenyeztetéséről van szó, akkor érdemes a műszaki tartalmat is megnézni és az ár-érték alapján dönteni. Egyszóval a legjobb, ha egy minősített kivitelezővel tervezteti meg és késszítteti el az öntözőrendszerét. Cégünk tudása, tapasztalata sok segítséget nyújthat az egyedi, esetleg speciális esetek megoldásakor is. A profi öntözőrendszer szerelő minden fontos szempontot (pl. rendelkezésre álló vízmennyiség, nyomás, talaj típusa, növények fajtái, időjárási körülmények, növények vízigénye stb.) figyelembe vesz az Ön öntözőrendszerének megtervezésekor.

 

"Mennyibe kerül az öntözőrendszer a kertembe?


Sajnos fajlagos négyzetméter árat nem tudunk mondani. Nagyon sok tényezőtől függ az öntözőrendszer ára. Első sorban függ a terület nagyságától, tagoltságától, valamint a vízforrás paramétereitől. Ezen túlmenően nagy jelentősséggel bír a terület domborzata, járófelületek, a növények típusa, fajtája stb. Kérje bizalommal segítségünket. Egy helyszíni felmérést követően elkészítjük az öntözőrendszer árkalkulációját, természetesen a terület adottságait, a növények és az Ön igényeit figyelembe véve. Amennyiben szükséges, lehetőség van a teljes kert és növényzet tervének elkészítésére is.


 

Asztali nézet